superior

abajo

Destinacions

Cardona inaugura un centre de convencions per generar un impacte de 8 M€

El nou Centre de Convencions de Cardona ja és una realitat des d’aquest mes de juliol i se suma com a nou eix turístic del municipi a la Muntanya de Sal, el Castell de Cardona i el Centre Històric de la ciutat.

El turisme MICE entra així en aquesta localitat de la província de Barcelona. El nou espai, amb capacitat per a 400 congressistes i tres sales polivalents, vol generar un impacte econòmic de 8 milions d’euros en els propers 5 anys. La infraestructura l’ha impulsat l’Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE, que presideix el cardiòleg Valentí Fuster.

La previsió del CCCardona és organitzar fins a 54 congressos i reunions durant els propers cinc anys. La temàtica de la salut serà un dels seus primers objectius a l’hora de captar conferències i congressos. Cardona es presenta com una alternativa a la ciutat de Barcelona en l’organització d’esdeveniments.

El director del centre de convencions és Jaume León, un professional amb una àmplia experiència en el món del turisme. L’ajuntament, a més, ha comptat amb l’assessorament de Pere Duran, que durant 17 anys va estar al capdavant de Turisme de Barcelona quan la ciutat va aconseguir un gran èxit en la captació de turisme de congressos.

Articles relacionats

Back to top button