superior

Destinacions

La Val d’Aran aposta per convertir-se en una Smart Destination

La Val d’Aran, com a Destinació Intel·ligent, podrà gestionar dades sobre el comportament del turista, prendre decisions molt més precises sobre els serveis que s’han d’oferir i elaborar una promoció molt més adequada. A l’usuari se li facilitarà la seva estada en la destinació oferint-li la informació necessària per enriquir el seu viatge.

El Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme va iniciar fa quatre anys a través de la Societat Estatal per a la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques (Segittur) el projecte “Smart Destination”, una iniciativa que pretén impulsar la innovació (R+D+i) en el sector turístic espanyol, tant en el públic com en el privat.

El Conselh Generau d’Aran ha iniciat sessions informatives a empresaris i institucions araneses per explicar el significat de les Destinacions Turístiques Intel.ligents. “Una Smart Destination és una destinació innovadora, que ha consolidat una infraestructura tecnològica i que garanteix el desenvolupament sostenible del territori. Facilita la interacció i integració del visitant amb l’entorn i incrementa la qualitat de la seva experiència”, afirmen des de la Val d’Aran. Segittur inicia una auditoria, un diagnòstic i un pla d’acció  perquè l’Aran obtingui el distintiu Smart Destination a finals de setembre.

Articles relacionats

Back to top button