superior

Destinacions

La marca “Barcelona és molt més” de la Diputació de Barcelona arriba als 50.000 seguidors a Instagram

Entre els diferents tipus de xarxes socials, Instagram s’ha convertit cada cop més en un referent en el camp del turisme. Per això, arribar als 50.000 seguidors és una fita important que la Diputació de Barcelona celebra, al temps que anima a tothom a participar-hi.

El compte d’Instagram Barcelona és molt més, que és la marca de promoció turística de la Diputació de Barcelona, va néixer el 2013 en el marc d’una trobada d’instagramers i amb la idea de que arribés a ser un referent d’inspiració turística, especialment pel públic català. La comunitat creada ha contribuït a l’èxit del compte amb més de 410.000 imatges amb l’etiqueta principal #BCNmoltmes.

Al llarg d’aquests sis anys el treball de la comunitat ha anat creixent en paral·lel a la dels seguidors, que acaben convertint-se en prescriptors al sumar les seves experiències i els seus indrets predilectes. Així el compte d’Instagram te tres claus d’èxit, que són la comunitat, la creativitat i la innovació.

En aquest sentit, a l’any 2018 es va donar un pas més al crear el mapa de la cultura dels Igers, amb recursos culturals de les comarques de Barcelona vista pels propis Instagramers. I aquest any s’ha sumat també un mapa de natura de les comarques barcelonines.

El pla de màrqueting 2017-2020 de l’àrea turística de la Diputació de Barcelona ja preveia donar un impuls a l’estratègia digital. I per això Instagram ha estat una magnífica eina, ja que es basa en la imatge i el vídeo. Però com una bona xarxa social, evoluciona constantment i darrerament ha incorporat nous formats per reinventar-se, com la opció del format de les històries.

Per potenciar el compte, la Diputació organitza trobades d’Instagramers, accions amb ambaixadors i els Igersmaps.

Vull veure un vídeo explicatiu

Articles relacionats

Back to top button