superior

Destinacions

La il•lustradora infantil Pilarín Bayés crearà la nova imatge del Turisme Familiar de Catalunya

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) vol renovar la imatge visual del turisme familiar de Catalunya i per això ha arribat a un acord amb Pilarín Bayés perquè recreï amb il•lustracions els atractius de la destinació per aquest segment.

La marca Turisme Familiar és la que utilitza l’ACT per donar una major visibilitat a les destinacions que volen atraure el públic familiar. La nova imatge de Bayés substituirà l’actual distintiu de Turisme Familiar. L’objectiu, segons l’ACT, és “incorporar un relat més ric que representi una destinació plural amb presència de diferents demarcacions del territori i personatges propers i atractius pel seu públic”.

A més del nou distintiu la il•lustradora donarà vida a diverses mascotes i escenaris per crear un univers infantil reconegut al mercat i fàcilment identificable a l’estranger. La Pilarín Bayés és molt reconeguda professionalment com a dibuixant enfocada al públic infantil i compta amb una personalitat molt amable que li atorga gran popularitat a Catalunya.

El segell resultant de la col•laboració es posarà a disposició tant de les destinacions com d’empreses per tal que el públic que demanda aquest tipus d’oferta turística pugui identificar de manera senzilla i amb totes les garanties el turisme familiar de Catalunya.

Actualment a Catalunya hi ha 19 destinacions certificades amb el segell Platja en família i 5 destinacions més amb el segell Natura i muntanya en família. Aquestes certificacions suposen unes 600 empreses adherides als segells Turisme Familiar entre establiments d’allotjament turístic, restaurants, empreses d’activitats, oficines de turisme i equipaments singulars.

Articles relacionats

Back to top button