superior

Destinacions

La Costa Daurada rebrà un 30% més de turistes russos a l’estiu

La Costa Daurada preveu tenir una bona temporada turística aquest any, sobretot gràcies a l’augment de turistes russos. Segons l’Observatori de la Fundació d’Estudis Turístics de la Costa Daurada, enguany arribaran a aquesta destinació catalana un 30% més de turistes provinents d’aquest mercat.

De fet, el rus és un dels mercats que més pes va adquirint en la Costa Daurada, i actualment ja se situa en tercer lloc, darrere el britànic i el francès. Dels més de 600.000 turistes russos que rep Espanya, el 65% ja escullen la Costa Daurada com a destinació turística, segons dades de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda.

Així mateix, es preveu que l’increment de vols xàrter que connecten Barcelona amb Rússia també potenciï l’augment del nombre de turistes provinents d’aquest mercat. És per això que els patronats de turisme de la Costa Daurada s’han dedicat enguany a intensificar les campanyes promocionals al mercat rus.

D’altra banda, l’associació hotelera de la Costa Daurada també es mostra optimista pel que fa a aquesta temporada. Si durant 2010 els hotels associats van atendre un 7,1 milions de pernoctacions i van tenir una ocupació mitjana del 67%, enguany les seves previsions es mantenen en els mateixos registres i, fins i tot, preveuen augmentar lleugerament el nombre de pernoctacions.

Back to top button