superior

Empreses

I Premis de Turisme Responsable de Catalunya

Aquests guardons, atorgats en el marc de la 7ª Conferència sobre Turisme Responsable en Destinacions, que s’ha celebrat recentment a Barcelona, reconeixen les bones pràctiques de la indústria turística catalana.

Els premiats han estat:

.Millor allotjament petit: Casa Leonardo, per la seva aposta per l’activitat econòmica en l’Alta Ribagorça i el Pallars.

.Millor allotjament gran: L’Avenc, per la seva aposta per la sostenibilitat ecològica i per la biodiversitat, per la seva política de proveïdors i productes de proximitat i per la seva participació en la comunitat.

.Millor contribució a l’economia local: El cinquè llac, per la seva aposta per la revaloració del patrimoni local tangible i intangible i per la promoció de la sostenibilitat ecològica en el transport.

.Millor proveïdor de turisme accessible i inclusiu: Inout Hostel, pel seu esforç continuat d’inclusió social amb persones amb discapacitats psíquiques i físiques (97% del seu personal).

.Millor proveïdor d’excursions responsables: Tarannà Club de Viatges, pel seu recorregut i solvència històrica a l’acostar els viatges responsables al públic, i per la seva estratègia anual de RSE.

.Millor gestió del patrimoni cultural a través del turisme: Associació Open House Barcelona, per fer accessible a la població els recursos patrimonials arquitectònics privats i utilitzar als arquitectes com guies per a acostar edificis emblemàtics als ciutadans.

.Millor gestió del patrimoni natural i de la protecció del medi ambient a través del turisme: Món Natura Delta de l’Ebre (Fundació Catalunya-La Pedrera), per la seva aposta per la reducció de l’impacte en el medi ambient i per la seva implicació en empreses locals.

.Millor iniciativa de turisme responsable: Creative Tourism Network, per la seva innovació a vincular les arts creatives amb el turisme.

Han rebut un esment especial: Hotel L’Algadir del Delta, Hotel Princess Barcelona, Hotel Empúries, Calç Pastor, Vol de Coloms, La Pedrera, Pirineu Emoció, Sortirambnens, Museu de la Colònia Vidal de Puig-reig, i el programa "El parc a taula" de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Guanyadors i finalistes han estat nominats directament per més de 200 viatgers i professionals del sector turístic català. Finalment han competit un centenar d’empreses i organitzacions de tot el territori català d’entre les quals un jurat especialitzat ha valorat les millors aportacions a la gestió responsable del turisme.

[HOME]

Back to top button