superior

Estudis

Un estudi analitza el model del business travel postpandèmia

Els viatgers corporatius són més exigents, volen que les empreses considerin les seves necessitats personals i més flexibilitat i autonomia, la qual cosa obligarà les empreses a implementar solucions tecnològiques

L’estudi realitzat per Consultia Business Travel posa de manifest una tendència que fa temps va en augment i que ha donat lloc al bleisure: combinar un viatge de negocis amb activitats d’oci i/o dies de descans. Segons un informe de Global Business Travel Association, el 82% dels viatgers de negocis europeus vol compaginar treball i oci i el 40% de les empreses ja han rebut peticions en aquest sentit.

Tornant a l’informe de Consultia, destaca els punts següents:

  • Els viatgers de negocis volen ara, sobretot, una millor experiència de viatge.
  • Valoren molt el seu temps, per això és fonamental la rapidesa i agilitat.
  • Per això sol·liciten a les seves empreses una tecnologia capdavantera per a poder reservar quan vulguin, de manera ràpida i flexible i amb múltiples opcions que s’adaptin a les polítiques de viatges de l’empresa.
  • Això es tradueix en que rebutgen les tarifes més barates (que utilitzaven abans) per a preferir tarifes flexibles, amb possibilitat de canvis i de cancel·lar una reserva un o dos dies abans del viatge, sense despeses, per si sorgeixen imprevistos.
  • L’organització i planificació dels seus viatges es fa amb més temps.
  • Requereixen un tracte personalitzat, el que seria el Personal Travel Assistant.
  • Canvi de tendència en el moment de reservar: ara es prefereix fer-ho en diumenge i fora de l’horari laboral.
  • Segons el CEO de Consultia Business Travel, Carlos Martínez, tot això porta a una fórmula d’èxit:
    Empleats més feliços + compromís amb l’empresa = millors resultats per a tots.

L’empresa Consultia Business Travel està especialitzada en la gestió integral de viatges de negoci. Va ser fundada l’any 2010 i és membre de GEBTA España. En l’actualitat té seus a Madrid, València, Saragossa i Porto. Destaca per la seva plataforma Destinux, una solució digital amb assessorament personalitzat que permet la gestió integral dels viatges de negoci que possibilitat tot el comentat en el seu estudi. Destinux es un SaaS (Softwares as a Service) de viatges i despeses que elimina els fees d’emissió i permet estalvis de fins a un 20%.

Articles relacionats

Back to top button