superior

Estudis

Nova edició del llistat dels 150+influents del turisme

En la quarta edició d’aquesta relació que presenta la consultora SERGESTUR destaca l’equilibri de gènere, amb un percentatge més gran de dones en llocs de responsabilitat

La consultora SERGESTUR, Servicios de Gestión Turística de Canarias acaba de donar a conèixer la seva nova llista de “Los 150 profesionales + influyentes en el sector turístico en España”, que enguany ja arriba a la quarta edició.  A poc a poc va guanyant protagonisme per la seva independència, transgressió i diferenciació.

Per confeccionar el llistat hi ha un “Comitè 150”, integrat per diferents professionals de prestigi. Ells són els que proposen una primera selecció. Posteriorment s’envia a periodistes, gestors d’allotjament, restauració, agències de viatges, turoperadors, professors universitaris, formadors i consultors de diferents àmbits geogràfics. Amb les seves aportacions es completa la llista definitiva.

Els criteris de selecció són enaltir el talent femení, les seves aportacions, experiència demostrada, èxits i assoliments professionals reconeguts, coneixement contrastat, casos d’èxit, fets realitzats, comunicació aportada, reconeixement i reputació per part de professionals del sector.

Ens complau comunicar-vos que de nou el director institucional de Comunicatur.info i consultor especialitzat en la gestió de destinacions turístiques, Jordi Blanch forma part del llistat dels 150+influents.

Podeu veure el llistat AQUÍ.

I si voleu comparar aquesta llista amb la de l’any passat, cliqueu AQUÍ.

Quins són els professionals més influents en el turisme?

Articles relacionats

Back to top button