superior

Estudis

Nova eina de consulta de dades del LABturisme de la Diputació de Barcelona

En format d’infografia interactiva es poden trobar les principals dades de la conjuntura turística de la província de Barcelona dels últims quatre anys

Com ja és sabut, el LABturisme de la Diputació de Barcelona presenta regularment diferents estudis de conjuntura turística per facilitar al territori les dades més importants del sector. L’objectiu és que tant els ens públics com els privats tinguin una informació molt valuosa dels visitants de la província de Barcelona i puguin prendre millors decisions a l’hora de planificar les seves accions.

Ara, el LABturisme dona un pas més presentant una nova eina de consulta anomenada Interactiu anual.  Es tracta d’una infografia interactiva que es troba en obert i disponible per a tots els agents turístics. Conté informació dels darrers quatre anys (2019 – 2022) i s’anirà actualitzant a mesura que es recullin noves dades.

Aquesta eina permet fer consultes personalitzades, filtrar per any i per territori, veure l’evolució de les diferents variables i realitzar comparatives entre les destinacions de la província.

Com és habitual en els estudis del LABturisme, les variables que presenta són les següents:

  • Dades generals: oferta, demanda, despesa, perfil i valoració.
  • Comparació del territori: dades per comarques, per província, per entorn de Barcelona i per marques turístiques.

A més a més totes aquestes dades es poden exportar en diversos formats.

Disposeu d’un breu vídeo explicatiu AQUÍ.  

Podeu veure la infografia Interactiu anual LABturisme AQUÍ.

Articles relacionats

Back to top button