Empreses

Golf i Pitch & Putt, unint interessos comuns a la Costa Daurada

La recent presentada Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch & Putt neix amb l’objectiu de promoure turísticament la pràctica d’aquest esport a les comarques tarragonines unint els esforços dels empresaris de la zona.

La Costa Daurada reuneix totes les condicions per ser una destinació de golf: compta amb cinc camps de golf – set recorreguts en total – i amb set camps de pitch & putt, té bon clima tot l’any i disposa de bones comunicacions. El president de la nova associació, Àngel Llopis, ha destacat que “fins ara els camps o els hotels feien accions disperses. Amb aquesta iniciativa volem aglutinar els esforços de totes les parts implicades”.

L’Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch & Putt  fou constituïda el passat desembre amb el repte de posicionar la destinació a nivell internacional en el món del golf i del pitch & putt, “especialment a l’hivern, precisament quan al centre i nord d’Europa no poden jugar a causa de la neu i el fred”.

La ubicació de la seu de l’associació a les instal•lacions del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Vila-seca, ha de permetre a les dues institucions establir col•laboracions en matèria de formació i en la realització d’estudis de mercat com ara sobre la situació actual o sobre països emergents, entre d’altres.

L’Associació neix amb 13 membres: Club de Golf Bonmont, Club de Golf Costa Dorada, Club de Golf La Graiera, Club de Golf Reus Aigüesverds, Lumines Golf Club, Proyectos de Golf y Pitch & Putt, Estival Park Salou Hotel Resort, Gran Palas Hotel, Grup Reside, Monica Hotel, Hotel Termes de Montbrió, Pueblo El Dorado Playa i Hotel Tryp Port Cambrils.

Back to top button