TT.OO. AA.VV.

Les agències s’han de “posar les piles”

Francisco Carnerero, president d’ACAV, recomana a les agències "que es posin les piles" oferint viatges combinats i personalitzats. En aquest sentit, diu que les agències de viatge no han d’obsessionar-se a competir amb preu, sinó que "cadascun ha de treballar en el seu terreny".

En aquest sentit, Carnerero, destaca que en un entorn de crisi "no hi ha una renúncia literal de les vacances", sinó que el consumidor canvia els seus hàbits i es busquen destinacions més barates. Així, des de l’ACAV destaquen la necessitat que els agents de viatges "aportin valor" als clients. "Cal captar i fidelitzar als clients, a més d’oferir-los algun valor que justifiqui el cobrament de la comissió".

Referent a la directiva europea Bolkestein, que regula el lliure accés i exercici de les activitats de serveis, des d’ACAV aposten per veure-la com una "oportunitat" i insten a les agències de viatges a fomentar la "internacionalització". "És més important sortir que preocupar-se de la competència que vingui de fora", remarca Marian Muro, gerent d’ACAV./Ag. EP

Back to top button