superior

Entrevistes-antic

Fèlix Larrosa, ex director general de Turespaña

“El nostre sol i platja ha d’aportar alguna cosa més que ompli emocionalment el client”. Fèlix Larrosa, ex director general de Turespaña, és el primer convidat de la temporada 2011 del programa televisiu el “Debat de Comunicatur.info”.

En l’entrevista, Larrosa ha afirmat que “hem de resituar les nostres destinacions de sol i platja per continuar interessant als mercats internacionals”.

Millor ampla de banda per a aquest vídeo

Actualment Fèlix Larrosa és portaveu socialista en la comissió de turisme del Congrés dels Diputats. En el programa de televisió de Comunicatur, l’ex director general de Turespaña ha recordat que Espanya és la primera destinació mundial en turisme de sol i platja i que no es poden menystenir a les destinacions emergents en aquest producte.

Larrosa també creu que els agents de la cadena de valor del món del turisme sempre existiran però jugaran un rol diferent a l’actual perquè la tecnologia i les xarxes socials estan canviant la relació entre el prestador del producte i servei i el client.

En el debat també ha comentat que quan un turoperador decideix enviar turistes a una destinació no ho fa per interessos dels clients si no per les seves preferències empresarials.

Articles relacionats

Back to top button