superior

Fires i CongressosDestinacions

En marxa la ‘Costa Barcelona Week’, que tindrà lloc entre el 12 i el 21 de maig

La Diputació de Barcelona, a través de la gerència de serveis de turisme posa en marxa la COSTA BARCELONA WEEK, deu dies per descobrir un territori de fortes sensacions amb el mar com a punt referencial.

Les dates escollides possibiliten que les accions es duguin a terme durant dos caps de setmana seguits, essent, el primer d’ells, de gran importància per la celebració del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 al circuit de Barcelona Catalunya de Montmeló.

S’estan preparant una sèrie d’accions que tindran lloc a les sis comarques barcelonines amb implicacions a la marca turística COSTA BARCELONA: Maresme, Baix Llobregat, Garraf, Alt Penedès, Vallès Occidental i Vallès Oriental.

Així, per exemple, hi hauran viatges internacionals de familiarització que començaran a Vilanova i la Geltrú; una jornada al Club de Golf el Prat, a Terrassa, per donar a conèixer les propostes de turisme esportiu de la marca i també és farà una màsterclass de golf; una jornada professional per descobrir les noves tendències de l’enoturisme (vins ecològics i biodinàmics); trobada de bloggers internacionals; cursa ciclista dels propietaris dels càmpings de Costa Barcelona, per recordar que els càmpings són llocs ideals per iniciar-se en el món de la bici; workshops entre els operadors internacionals convidats als fam trips i les empreses de la marca Costa Barcelona; un altre jornada professional per compartir experiències relacionades amb la captació d’ecoturistes i anàlisi dels diferents mercats internacionals més sensibles a aquesta tipologia turística o una trobada d’instagramers al Parc del Montnegre Corredor.

També hi hauran activitats per tothom, centrades en descobrir les opcions que ofereix la marca, com ara espais naturals, enoturisme o patrimoni modernista.

Un ambiciós triple objectiu
La gerència de turisme de la Diputació de Barcelona té entre els seus objectius promoure el posicionament de la marca turística Costa Barcelona. I això significa donar-lo a conèixer a tres nivells: en els mercats emissors, millorant el coneixement de la marca per part dels ciutadans de Catalunya i de les propostes turístiques que poden trobar-hi i finalment generar un major sentiment de pertinença a aquesta marca turística entre els ciutadans, les empreses i els gestors implicats en aquesta destinació.

La Costa Barcelona Week compte també amb la col•laboració de l’Agència Catalana de Turisme, Turisme de Barcelona i Turespaña.

Veure totes les accions de la Costa Barcelona Week

Articles relacionats

Back to top button