Lloret de Mar

Els nous responsables de turisme de la Generalitat s’interessen per Lloret de Mar

El conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, i la directora general de Turisme, Marian Muro, han visitat Lloret de Mar per conèixer la gestió i planificació turística del municipi.

L’alcalde de Lloret, Xavier Crespo, els ha presentat els diferents projectes que s’estan duent a terme a la vila en matèria turística i que formen part del Pla Estratègic de Turisme. El conseller Mena s’ha mostrat “gratament sorprès per la gran tasca de planificació i gestió que s’ha dut a terme des de la darrera dècada i que demostra l’esforç de la destinació per fomentar la desestacionalització i diversificació dels seus productes”.

A banda de la signatura d’honor i visita als nous equipaments del municipi, el Conseller ha tingut una reunió amb els regidors municipals, així com amb la junta directiva de Lloret Turisme i del Lloret Convention Bureau, per parlar del Pla de Reconversió de Destinacions Turístiques Madures al qual vol accedir Lloret, Blanes i Tossa (Selva Marítima). En el marc de la trobada la directora general de Turisme ha confirmat que ja s’han fet els primers contactes amb l’Administració Central per mirar d’accedir als fons, i que per part de Turespaña, es considera “prioritari” contribuir, entre d’altres accions, a la requalificació d’aquesta zona.

Els Plans de Reconversió de Destinacions Turístiques són projectes de requalificació de destinacions per a la modernització integral de destinacions madures amb projecció internacional i potencial d’efecte demostració liderats pel Govern Estatal. Els plans estan impulsats, desenvolupats i cofinançats per totes les administracions competents junt amb la participació del sector privat amb l’objectiu de consolidar un model turístic de futur sostenible. /Informació emesa per Lloret Turisme

Back to top button