superior

Hotels

Els hotels més luxosos de la Costa Brava creen una associació

Els setze hotels més luxosos de la Costa Brava s’han unit sota la nova marca, ‘Costa Brava Hotels de Luxe’. La seva intenció és presentar als possibles clients una oferta completa "d’alt nivell i exclusiva" en els diferents allotjaments i que a més pugui completar-se amb la informació dels millors restaurants, botigues, activitats d’oci i culturals.

El president de l’associació, Climent Guitart, ha explicat que l’agrupació pretén aglutinar establiments amb una sèrie de característiques comunes: "Una excel•lent ubicació, unes confortables instal•lacions, uns magnífics serveis i un tracte immillorable". Per això, ha afegit, els objectius són molt clars: agrupar l’oferta hotelera de més qualitat i generar sinergies amb altres sectors de luxe.

En total, l’associació té 1.116 habitacions: nou ‘suites’ amb piscina, 120 ‘suites’, 74 ‘júnior suites’ i 913 habitacions individuals, dobles i familiars. "Pot semblar que presentar una associació així ara sigui pretensiós, però parlem de luxe com una cosa escasa", ha assegurat Guitart.

Costa Brava Hotels de Luxe comença el seu camí amb una pàgina web (costabravahotelsdeluxe.com) dissenyada en sis idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany i rus; i una revista. Des de la web, l’usuari pot trobar tots els hotels i dirigir-se a les pàgines webs d’aquests i, a més, també pot consultar tota una selecta oferta turística complementària del nivell dels hotels.

L’objectiu de l’agrupació també és aplegar esforços per reforçar la projecció internacional de la Costa Brava. S’han sumat a la iniciativa hotels de l’Alt Empordà, Baix Empordà i La Selva: un de cinc estrelles Gran Luxe, set de cinc estrelles i vuit de quatre estrelles; onze dels establiments es troben a la costa i cinc són d’interior.

Els setze hotels que formen part de l’associació són: Hostal de La Gavina (S’Agaró), Guitart Monterrey (Lloret de Mar), Mas Torren Hotel & Spa (Torrent), Hotel Peralada wine Spa & Golf Serhs (Peralada), Rigat Park & Spa Beach Hotel (Lloret de Mar), Sallés Hotel & Spa Cala del Pi (Platja d’Aro), Hotel Santa Marta (Lloret de Mar), Hotel Vistabella (Roses), Hotel Aigua Blava (Begur), Hotel Castell d’Empordà (La Bisbal d’Empordà), La Costa Golf & Beach Resort (Pals), NM Suites Hotel (Platja d’Aro), S’Agaró Hotel (S’Agaró), Sallés Hotel Mas Tapioles (Santa Cristina d’Aro), Hotel Restaurant Sa Punta (Pals), i Torremirona Hotel Relais (Navata)./Ag EP

Back to top button