Els hotels ja poden comparar-se amb la competència i conèixer la valoració dels seus clients

L’Institut Tecnològic Hoteler (ITH) ha llançat una eina per mesurar la reputació dels hotels a través del portal online Escuchatucliente.com, que facilitarà conèixer el grau de satisfacció dels clients.

Amb Escuchatucliente.com, l’ITH pretén proporcionar informació als establiments de manera "àgil i productiva" a través de l’anàlisi dels continguts online generats pels clients. També permet comparar-se amb la competència i amb els hotels concrets que s’especifiquin.

Així, la web rastreja les valoracions publicades en els portals del sector turístic més importants, les fotos dels bancs fotogràfics gratuïts com Flickr i Picassa, vídeos de Youtube i comentaris en blogs i fòrums amb la finalitat d’oferir a l’hoteler tot el que s’està opinant sobre un establiment.

La nova eina de l’ITH permet conèixer per ordre d’importància les paraules que més apareixen en els comentaris dels clients d’un establiment hoteler, la qual cosa facilita informació estratègica sobre habitacions, esmorzars, ubicació o el servei prestat./ Ag. EP

0 0 0