superior

Destinacions

Els hotelers reclamen una transformació de les destinacions madures

Els principals hotelers d’Espanya demanen al Govern que els faci més atenció. Veuen fonamental reformar les destinacions turístiques més consolidades o tradicionals si es vol mantenir la posició de lideratge mundial d’Espanya i, sobretot, l’aportació del 13% de la riquesa del país.

Han demanat al govern un pla milionari d’inversions per a les zones madures. Al XIX Congrés d’Hotelers Espanyols celebrat a Palma de Mallorca, els principals representants del sector han reclamat suport a l’administració per poder emprendre aquesta transformació. La veu cantant en aquesta línia l’han portat Carmen Riu, consellera delegada de RIU i Simón Pedro Barceló, copresident de Barceló.

Altres països inverteixen en turisme sense complexos

Espanya és una potència a nivell mundial però corre el risc d’entrar en obsolescència si no es fan les inversions necessàries. Des del sector asseguren que hi ha altres països al món que s’han fixat en el turisme com a font de riquesa econòmica i estan invertint sense complexos. Les organitzacions empresarials han retret deixadesa per part de l’administració cap a l’activitat turística i opinen que s’han guanyat formar part de les prioritats dels governs central i autonòmics.

La petició és clara: un PERTE (Projecte Estratègic per a la Recuperació i Transformació Econòmica) dotat amb 12.000 milions d’euros similar al que té el sector navilier o el de l’automoció.

Articles relacionats

Back to top button