superior

Allotjament

Els càmpings de Girona segueixen acaparant reconeixements europeus

Els càmpings gironins es posicionen entre els millors d’Europa pels seus serveis i instal·lacions exemplars segons la Federació Alemanya de Fabricants de Caravanes i Autocaravanes editora de la revista Caravaning.

Segons ha destacat l’Associació de Càmpings de Girona referint-se a aquesta publicació “La meitat dels 10 càmpings d’Espanya pels quals aposta la revista alemanya Caravaning són de la província de Girona i quatre càmpings gironins ocupen els primers llocs del rànquing”.

Els cinc càmpings gironins reconeguts per la seva oferta a la llista dels 10 més destacats d’Espanya són: Aquarius, de Sant Pere Pescador (que ocupa la primera posició); Les Medes, de Torroella de Montgrí (en el segon lloc); l’Àmfora, de Sant Pere Pescador, (situat en el tercer lloc de el rànquing); La Ballena Alegre, també de Sant Pere Pescador (a la quarta posició); i Les Dunes, de Sant Pere Pescador (situat en vuitena posició).

L’Associació també ha volgut recordar que els càmpings gironins han invertit aquesta temporada 1,6 M d’euros “en mesures de prevenció anti-Covid, formació, conscienciació i en la certificació dels plans de contingència i protocols de seguretat dels establiments”. En aquest sentit, l’Associació (www.campingsingirona.com) ha impulsat la campanya Wecare per implementar les mesures sanitàries necessàries en els seus establiments i la formació de personal.

Articles relacionats

Back to top button