superior

Empreses

El Tibidabo bat el seu record històric de visitants

El Parc d’Atraccions Tibidabo de Barcelona ha batut records d’assistència aquesta temporada d’estiu. Han visitat el parc un total de 447.531 persones, un 16% més que l’any anterior. Aquest increment suposa la millor afluència de públic des de 2002.

La principal novetat de la temporada ha estat la inauguració del Giradabo, la nova noria panoràmica que fa 20 metres de diàmetre i està situada a 500 metres sobre Barcelona per potenciar la seva visió panoràmica de la ciutat. Les diferents novetats del parc han propiciat també que el mes d’agost hagi estat el millor dels últims anys. Amb 136.701 visitants han superant amb escreix les dades de 2008, que fins ara mantenia el record d’assistència durant aquest mes.

El Tibidabo és un dels espais d’oci més rellevants de Barcelona dirigit a les famílies. Enguany el Parc d’Atraccions feia el desè aniversari de Tibiclub, el passi de temporada que permet accedir al Tibidabo tots els dies de l’any. En aquest 2014, Tibiclub ha donat la benvinguda a 11.051 socis nous, arribant a un total de 76.525, el que significa un creixement del 40% en els últims 3 anys.

Altres novetats d’aquesta temporada ha estat la renovació de l’oferta gastronòmica qualificada com a “saludable i divertida”. De la mà de la fundació Alícia ha presentat nous menús que pretenen fer una tasca pedagògica als visitants a l’hora d’escollir ells mateixos els aliments base per crear un menú equilibrat.

Per altra banda, el Tibidabo ha realitzat un concurs popular conjuntament amb Unicef per trobar la seva nova mascota. El parc té la intenció de presentar-la abans d’acabar l’any

Articles relacionats

Back to top button