superior

DestinacionsReportatges

El logotip de la 37a Copa Amèrica es vincula a Barcelona

Els responsables de la principal competició nàutica internacional -la fórmula 1 de la vela- han decidit donar un protagonisme a la ciutat que acull la cita esportiva com mai abans s’havia fet amb una seu. El disseny del distintiu de l’esdeveniment que es projectarà per tot món incorpora la B que identifica Barcelona, primera vegada que succeeix.

Les xifres que es lliguen a la Copa Amèrica són tan exagerades que costa imaginar-se l’impacte que generarà.  Calculen que serà de 1.000 milions d’euros amb unes audiències es s’acosten als 900 milions d’espectadors. Els promotors asseguren que seria el tercer esdeveniment esportiu de més impacte, només per darrere d’uns Jocs Olímpics i un Mundial de Futbol.

Des del 22 d’agost, data de la cerimònia inaugural, fins el 27 d’octubre de 2024 la costa catalana acollirà les diferents proves de la competició. Malgrat que el camp de regates no està definit el president d’America’s Cup, Grant Dalton, ha afirmat que les característiques del litoral tant per la seva profunditat com el comportament del vent permeten fer regates a 200 metres de la platja.

La proximitat de les embarcacions a la costa farà que els aficionats que ho vulguin podran seguir-ho gratuïtament des de les platges barcelonines. Una situació que podrà animar encara més a molts amants a la vela a desplaçar-se fins a la capital catalana per gaudir d’un esdeveniment tan mític. El turista que es desplaça per la Copa Amèrica acostuma a fer una estada d’un mínim de dues setmanes i pot allargar-se fins a dos mesos.  

Articles relacionats

Back to top button