DestinacionsMercats

Costa Brava constata un creixement del mercat britànic pel 2017

El patronat de Turisme Costa Brava Girona ha confirmat durant la World Travel Market de Londres les bones previsions de turisme britànic per al proper any. El creixement també anirà acompanyat amb més vols de les companyies Jet2 i Ryanair cap a la Costa Brava el 2017.

El Patronat ha participat en aquesta fira, una de les més importants del món per al sector turístic, dins de l’estand de Catalunya i al costat dels municipis de Blanes, Lloret de Mar i Platja d’Aro. Els representants del Patronat han mantingut una trentena de reunions amb companyies aèries, operadors turístics, portals de viatges i mitjans de comunicació.

Gràcies a això han pogut copsar que Costa Brava ha tingut un protagonisme especial, per l’anunci de l’increment del nombre de vols a l’aeroport Girona-Costa Brava de les companyies Jet2 i Ryanair i també perquè els professionals de la fira han rebut amb molt interès l’oferta turística de Girona, amb productes turístics com l’enogastronomia, la cultura, el golf i el ciclisme.

Més vols a l’aeroport de Girona-Costa Brava
La companyia Jet2 ha confirmat un increment de sis vols setmanals a Girona, amb la qual cosa seran ja 21 vols per setmana d’abril a octubre de 2017. A més, l’operadora turística d’aquesta companyia, Jet2Holidays oferirà nous paquets turístics, com per exemple Adults Only, Luxe Collection, On Tour, Family Favourites i City Breaks, incorporant sis hotels de la ciutat de Girona.

El Patronat també ha acordat un cicle de presentacions als agents de viatges de la companyia aèria per un millor coneixement del destí i millorar la comercialització dels paquets cap a la Costa Brava.

A la fira també s’ha presentat l’estudi sobre el mercat britànic elaborat pel Centre de Promoció Turística de Catalunya al Regne Unit. Els britànics segueixen ocupant la segona posició en nombre de turistes que visiten Catalunya, per darrera dels francesos. Entre gener i setembre d’aquest any, han estat 1,6 milions, el que representa un 5,9% més que l’any 2015.

Aquests mateixos turistes han generat uns ingressos de 1.373 milions d’euros, un 9% més que l’any anterior.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button