superior

Destinacions

Carta Europea de Turisme Sostenible per a Sant Llorenç del Munt i l’Obac

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac ha superat satisfactòriament el procés d’auditoria per obtenir la Carta Europea de Turisme Sostenible que atorga la Federació Europarc.

L’atorgament de la certificació es farà de manera oficial el proper mes de setembre durant la conferència anual de la Federació Europarc a Alemanya.

La consecució de la CETS per part del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac culmina un procés que va començar el juliol del 2009, un treball conjunt entre les diferents administracions i entitats del territori, empreses turístiques i d’educació ambiental que han unit esforços per elaborar una estratègia de turisme sostenible en el territori.

Beneficis per a l‘empresari

Aquest segell de qualitat ofereix a l’empresari, entre d’altres avantatges:

– Estar ubicats en un espai natural protegit distingit a Europa com a territori d’excel•lència en matèria de turisme sostenible.

– Participar activament i de forma organitzada en la planificació i desenvolupament d’un turisme sostenible en el territori.

– Desenvolupar noves oportunitats comercials: nous clients, oferta fora de temporada i orientada a la descoberta de la natura i el patrimoni cultural, etc.

– Millorar la qualitat de l’oferta turística general del territorio i augmentar la satisfacció dels visitants.

– Beneficiar-se d’assesoria per millorar la qualitat dels seus productes turístics.

Actualment, 77 espais protegits de tot Europa gaudeixen d’aquesta acreditació, però a Catalunya són només quatre els territoris acreditats: la Garrotxa, el Delta de l’Ebre, i aquest any s’hi afegiran el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i el Montseny.

Back to top button