superior

AAVV i TTOO

Cancel·lació de Natalie Tours

L’operativa de xàrters de Natalie Tours tanca per sorpresa. L’operador turístic rus més important que opera a Espanya deixa centenars o milers de clients a les costes catalanes i d’altres destinacions que hauran de repatriar-se al seu país d’origen.

Segons ha informat RTD (Russian Travel Digest), Natalie Tours ha notificat als agents de viatges la cancel·lació dels seus vols xàrter a partir del 30 de juny a Barcelona, ​​Rimini, Catània, Naples, Antalya, Heraklion. Ho atribueix al baix rendiment econòmic que els ofereix la programació xàrter a aquestes destinacions.

Ara, la gran incògnita és què passarà amb el sector turístic de la península que té contractat importants contingents de clients per a aquest estiu. El president de Natalie Tours, Vladimir Vorobyov, assegurava fa uns dies que la companyia volia garantir els serveis adquirits pels seus clients, tant agents de viatges com a turistes.

La notícia pot caure com una autèntica bomba entre l’empresariat. Fa tot just un any l’operador turístic anunciava que en el cas de Catalunya aquest 2018 podria moure el seu rècord de turistes russos. Fins i tot preveia duplicar les seves vendes. No en va el passat any va celebrar a Cambrils (Costa Daurada) el seu congrés anual amb 200 agents de viatges de Rússia, Bielorússia i altres mercats emissors de l’est.

Natalie Tours ha estat líder en l’emissió de turistes russos a Europa. La companyia es va fundar a l’abril de 1992. Des de llavors, ha estat considerat un operador turístic amb una reputació “impecable en el mercat del turisme emissor rus”, segons RTD.

Articles relacionats

Back to top button