superior

Fires i CongressosMercats

Buy Catalunya genera 2.500 entrevistes de negoci entre empreses turístiques i turoperadors

Èxit del Buy Catalunya & Culture, la trobada comercial turística més important de l’any  organitzada pel departament d’Empresa i Coneixement, a través de l’Agència Catalana de Turisme (ACT). 124 turoperadors de 33 mercats internacionals s’han reunit amb 174 empreses catalanes.

Durant un dia, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha acollit més de 2.500 entrevistes amb l’objectiu de generar negoci entre les entitats i empreses catalanes i els operadors turístics convidats per l’ACT. Enguany, amb motiu de l’Any del Turisme Cultural, els participants seleccionats estan orientats a impulsar l’oferta especialitzada en aquest segment. Els organitzadors persegueixen incentivar la contractació de productes i experiències i la creació de paquets especialitzats en turisme cultural.

Posterior a la trobada comercial, i fins el proper 28 de setembre, els operadors han viatjat per les 9 marques turístiques catalanes per conèixer l’oferta in situ. Els viatges de familiarització han visitat el Monestir de Santa Maria de Ripoll, el Castell Gala Dalí – Púbol, la Vall de Boí, la Cartoixa d’Escaladei, Montblanc, el Castell de Miravet i el Món Sant Benet, entre d’altres.

David Font, director de l’ACT, ha declarat que “el nostre objectiu és seguir treballant per captar més despesa del turista i fer que encara sigui més rendible, i ho estem aconseguint. Aquest any, estem ingressant més en despesa turística que l’any passat i en aquest factor és clau el turisme estranger, que suposa el 84,2% dels ingressos turístics totals que rep Catalunya. De gener a juliol, els mercats internacionals han aportat al nostre territori 11.832 milions d’euros, un 9,6% més que el 2017”.

Procedència dels operadors:
Alemanya, Armènia, Àustria, Bielorússia, Bèlgica, Brasil, Canadà, Dinamarca, Eslovàquia, Espanya, Estats Units, Finlàndia, França, Hongria, Índia, Israel, Itàlia, Japó, Letònia, Moldàvia, Països Baixos, Perú, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Rússia, Singapur, Suïssa, Taiwan, Ucraïna, Xile i Xina.

Articles relacionats

Back to top button