superior

AllotjamentDestinacions

Càmpings de Girona: mig milió d’euros per obrir nous mercats

L’Associació de Càmpings de Girona destinarà mig milió d’euros a un pla de promoció que es durà a terme principalment en línia i els objectius del qual són adaptar-se als nous models de la demanda turística i obrir nous mercats.

També tindrà una àmplia presència en les principals fires internacionals. El pressupost per a promoció 2015 supera en prop de 58.000 euros el de l’any anterior i prové en part dels ingressos obtinguts amb les accions comercials que realitza l’Associació, la docència en la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona i de nous productes llançats al mercat.

El pla de promoció compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme Girona Costa Brava i l’Agència Catalana de Turisme.

L’anunci d’aquest pla va tenir lloc durant l’assemblea anual de l’entitat. En el decurs de la reunió també es va presentar el balanç de la temporada d’estiu dels càmpings de Girona, que llança un descens de pernoctaciones del 7% en comparació de l’any anterior.

Les causes han estat la forta disminució del turisme holandès al juliol (21,8%), a causa del mal temps i al Mundial de Futbol, entre altres factors. En canvi, van créixer el turisme alemany i francès, igual que l’espanyol, però sense arribar a compensar el descens d’holandesos esmentat.

També s’ha renovat per complet el web de l’associació perquè actuï com a motor de reserva per als càmpings associats, oferint-se en 7 idiomes i comptant amb una intranet./Campireport

Articles relacionats

Back to top button