superior

Allotjament

12 càmpings catalans entre els millors d’Europa

Dotze càmpings han rebut un dels reconeixements turístics més importants d’Europa. La seva excel•lència ha quedat manifesta després de rebre el guardó “Best Camping 2014”, atorgat a la ciutat alemanya de Stuttgart.

L’associació automobilística d’Alemanya (ADAC) incorpora aquests càmpings a la seva prestigiosa guia campista. L’ADAC és tota una institució, amb milions de famílies associades, les seves publicacions i recomanacions són molt valorades per la majoria de campistes holandesos i alemanys que les utilitzen a l’hora de triar la destinació de les seves vacances. Els professionals del càmping consideren l?obtenció de 5 estrelles en la guia ADAC (Best Càmping) com els Oscars del sector.

Per aconseguir aquest premi els càmpings han de destacar en aspectes com la bellesa i la qualitat de l’entorn, el confort de les instal•lacions o l’atenció al client. Els càmpings catalans han estat seleccionats entre més de 5.000 establiments europeus.

Dels 12 càmpings catalans guardonats 7 es troben a la Costa Brava, en les localitats de l’Estartit, Pals, Sant Pere Pescador, Santa Cristina d’Aro i Torroella de Montgrí. 4 a la Costa Daurada: l’Hospitalet de l’Infant, Tarragona i Mont-roig del Camp i el darrer a la Costa Barcelona: Vilanova i la Geltrú.

Best Camping 2014

-Costa Barcelona:
Vilanova Park

-Costa Daurada:
Tamarit Park Resort
Templo del Sol
Torre del Sol
Platja Mont-roig Camping Resort

-CostaBrava:
Camping les Medes
Cypsela Resort
La Ballena Alegre
Àmfores
Les Dunes
Delfín Verde
Càmping Mas San Josep

Articles relacionats

Back to top button