superior

EmpresesEstudis

El repte de les empreses és integrar tecnologia davant el ‘boom’ d’aplicacions per al viatge

Amadeus España i Forum Business Travel han presentat recentment l’estudi “Las 10+1 caras del viajero de negocios tecnológico”. Es tracta d’un informe que recopila i analitza les opinions d’experts internacionals i viatgers freqüents sobre les últimes tendències en tecnologia per al business travel.

Las 10+1 caras del viajero de negocios tecnológico es basa en un treball d’anàlisi que compta amb la participació d’experts internacionals i viatgers freqüents. Entre les seves moltes conclusions, l’informe assenyala que les empreses estan fent una selecció de les eines més eficients per al business travel davant de la saturació d’aplicacions disponibles al mercat.

L’informe posa en relleu la popularitat creixent de les eines que fan dels desplaçaments professionals “una experiència més agradable, senzilla i segura”.

Basant-se en les entrevistes realitzades a un representatiu grup d’experts internacionals del sector, en la vivència personal aportada per viatgers freqüents d’empreses amb presència a Espanya i en el coneixement desenvolupat pels últims estudis de referència d’àmbit global, l’informe revela les claus dels moviments que està fent la indústria per acostar la innovació a l’usuari final.

Des d’aquest enfocament, específicament orientat cap a la percepció del viatger, l’estudi indaga en els segments i proveïdors que estan proposant solucions més avançades, en el paper que desenvoluparan les empreses en la formació tecnològica dels seus empleats, en l’evolució dels canals de venda i en el significat de l’aparició de models de distribució disruptius en el mercat, com és el cas del consum col·laboratiu, entre molts altres aspectes.

Articles relacionats

Back to top button