superior

EmpresesTransport

Bones notícies de Norwegian a Barcelona pel proper any

L’aerolínia reobrirà la base a l’aeroport del Prat amb avions permanents

La companyia Norwegian, que va entrar a l’abisme el desembre de 2020 i va estar a punt de la fallida, vol recuperar la seva presència a Espanya després d’haver passat uns anys complicats per una situació financera crítica.

Els seus projectes pel 2023 són de creixement a Europa. Adquirirà 15 nous avions per arribar a un total de 85 (havia tingut fins a 150) i contractarà 300 pilots i 500 tripulants de cabina (d’aquests, una setantena seran a Barcelona).

I és que la companyia de baix cost ha anunciat que reobrirà la seva base a l’Aeroport de Barcelona on tindrà dos avions de forma permanent el proper mes de març per a la temporada d’estiu. Tot indica que seran vols de temporada per connectar la capital catalana amb els països nòrdics, però no per fer vols de llarg radi com quan connectava Barcelona amb els Estats Units. Ara està operant a mig gas a Barcelona i amb altres aeroports de l’Estat.

A més del Prat, Norwegian tindrà bases a Alacant i Màlaga amb tres avions permanents a cadascun. Malgrat tot, les dades de vols i passatgers estaran molt lluny de les que tenia abans del 2020 quan els números es comptabilitzaven en  milions (més de 8) i ara mou unes quatre vegades menys.

https://www.comunicatur.info/norwegian-entra-labisme-posa-un-peu-la-fallida/

Articles relacionats

Back to top button