superior

Fires i Congressos

Turisme de Catalunya participarà enguany en 45 fires internacionals

L’Agència Catalana de Turisme, en representació del sector turístic català, tindrà presència en les principals trobades internacionals de turisme en 2015. Entre les fires destaquen l’ITB de Berlín, la WTM de Londres, la MITT de Moscou, la Luxury Travel Market a Xina, Fitur a Madrid i l’EIBTM a Barcelona.

Aquesta activitat firal ha de servir per posicionar internacionalment la nostra destinació turística Catalunya i la diversitat de la seva oferta, segons l’Agència Catalana de Turisme (ACT). El calendari firal per al 2015, afirmen, “respon a les directrius marcades al Pla de Màrqueting de l’ACT i busca incidir i consolidar mercats i segments estratègics”.

L’ACT ha fet un oferiment a les empreses turístiques catalanes la possibilitat de treballar conjuntament en la promoció i comercialització exterior assistint en aquests certàmens en l’estand institucional català. La selecció de ha estat fruit d’una “valoració individual la qualitat de cadascuna de les fires a participar per guanyar nous clients i mercats” que permetin superar les situacions de fluctuació que afectin els diferents mercats, com és previsible que continuï afectant enguany al mercat rus.

El seu director, Xavier Espasa, ha detallat que la proposta de participació a les fires d’aquest any “contempla, per una part, la presència en les fires de turisme dels principals mercats tradicionals, com poden ser el Regne Unit, Alemanya, Bèlgica i Països Baixos i Itàlia, i, per l’altra una aposta decidida per enfortir la nostra presència en nous mercats emissors emergents com poden ser Kazakhstan, Xina, Brasil, Mèxic i sud-est asiàtic”.

Articles relacionats

Back to top button