superior

Destinacions

Proposta de xoc per fer front a la pèrdua dels 500 milions del Mobile

Per pal·liar l’impacte de la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC) el sector de la ciutat de Barcelona prepara un programa d’ofertes durant la setmana del 24 al 27 de febrer, quan estava previst que se celebrés el congrés.

El Mobile aportava a la ciutat uns 500 milions d’euros i més de 14.000 llocs de feina, i per això l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb el sector turístic i empresarial ha anunciat diverses propostes de xoc per fer front a les pèrdues. El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, ha explicat que posen en marxa la iniciativa “Barcelona Opportunity Week”, descomptes oferts pel sector serveis: propostes gastronòmiques, culturals, hoteleres…

Els diferents sectors i operadors crearan i llançaran ofertes per intentar retenir aquells visitants que tenien previst arribar a la capital pel MWC i també atraure de nous. És la resposta per mantenir l’activitat durant els dies que havia de durar el congrés.

A més, Collboni vol que es mantinguin les activitats paral·leles previstes al MWC i que no es cancel·lin per evitar tant com sigui possible les conseqüències negatives en l’economia de la ciutat. L’Ajuntament està estudiant la possibilitat d’organitzar una fira tecnològica alternativa la setmana del Mobile.

Articles relacionats

Back to top button