superior

Destinacions

PortAventura està en venda

Els fons propietaris busquen comprador per al parc valorat a 1.000 milions d'euros

Els propietaris del parc d’oci PortAventura podrien haver escollit JP Morgan perquè els assessori en el procés de venda del complex. Si es confirmés aquesta decisió, posaria de manifest que els fons de capital risc no contemplen la gestió industrial de les seves participades i sempre busquen desinvertir maximitzant beneficis.

L’operació s’estima en uns 1.000 milions d’euros, segons la informació avançada pel diari econòmic Cinco Días. Els fons de capital risc, Investindustrial i KKR, propietaris del parc de Vilaseca i Salou a la Costa Daurada voldrien aprofitar els bons resultats del parc per aconseguir una millor col·locació al mercat. La venda està pensada per fer-se a partir del 2024.

PortAventura rep cada any més de 5 milions de visitants en un negoci que va facturar uns 160 milions d’euros el 2022, segons quantifica el rotatiu econòmic. Abans de la pandèmia, el 2019, la facturació va ser de 241 milions.

Com ja vam informar a Comunicatur, PortAventura World va obrir el complex el 17 de febrer per iniciar una temporada de gairebé 300 dies d’activitat, la més llarga en els seus 27 anys d’història. Pel que fa a la gestió hotelera, PortAventura ha continuat ampliant la seva oferta seguint l’estratègia d’incorporar al portafoli hotels externs als establiments temàtics ubicats al resort.

PortAventura obre les portes a la temporada més llarga de la seva història

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button