superior

Tecnologies

Noves ajudes TIC per al turisme, Catalunya es queda fora

El ministeri d’Indústria, Energia i Turisme destinarà un total de 5,1 milions d’euros al programa ‘Allotjaments Connectats’ amb l’objectiu d’afavorir la implantació de solucions tecnològiques en els hotels i allotjaments de turisme rural. Per segon any consecutiu els establiments catalans queden exclosos de la convocatòria i no podran beneficiar-se de les ajudes.

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat la Segona Convocatòria d’aquest programa que dóna de termini fins al pròxim 29 de juliol per presentar les sol•licituds. El ministeri d’Indústria, Energia i Turisme espera que les ajudes beneficiïn a més de 800 empreses. Els allotjaments haurien de tenir seu en alguna de les 13 comunitats autònomes participants però no a Catalunya. Sí es beneficiaran destinacions turístiques capdavanteres com Canàries, Andalusia o la Comunitat Valenciana.

Els establiments adscrits al programa (pimes i autònoms) podran optar a un màxim de dos paquets de solucions tecnològiques, dels tres que s’ofereixen: gestió de la propietat, millora de la web i màrqueting online.

‘Allotjaments Connectats’ ho impulsa el Ministeri a través de Red.es i està cofinançat amb fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER). A més, té el suport de la Confederació Espanyola d’Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT) i la col•laboració de les comunitats d’Andalusia, Aragó, Astúries, Canàries, Castella-la Manxa, Castella-Lleó, Comunitat Valenciana, Extremadura, Galícia, Murcia i Navarra, i de les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla.

Els establiments interessats poden presentar les sol•licituds a través de la seu electrònica de Red.es https://sede.red.gob.es

[HOME]

Back to top button