superior

Destinacions

Nova marca per promocionar l’ecoturisme a Catalunya

Catalunya ja disposa d’una nova marca per impulsar l’ecoturisme al territori. La nova marca de promoció i comercialització neix per aglutinar totes aquelles empreses que treballen de manera segmentada aquest producte a través d’experiències on la motivació general és la d’estar en contacte amb la natura de manera respectuosa i sostenible.

Agències de viatge especialitzades, allotjaments, entitats de promoció turística, i empreses d’activitats i serveis estan convidats a formar-ne part. Els objectius principals d’aquesta iniciativa són posar en valor l’oferta d’activitats de les empreses adherides; oferir plataformes de promoció i comercialització; i augmentar el nombre de turistes que consumeixen turisme de natura, actiu i aventura posicionant Catalunya com a destinació de referència.

Cal destacar que Catalunya compta amb més del 30% de la superfície protegida i que, segons dades de l’Observatori de Turisme Rural, l’ecoturista deixa a Catalunya una mitjana diària de 97,21 euros, estan disposats a fer activitats si reben informació prèvia o durant la seva estada; viatja en família, i és receptiu a la publicitat online.

L’Agència Catalana de Turisme ha presentat la nova marca en el marc del Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat que va tenir lloc a la Garrotxa. Actualment, l’Agència treballa estretament amb més d’un miler d’empreses i entitats del sector turístic català adherides a alguns dels seus prop de 20 programes de treball.

Articles relacionats

Back to top button