Hotels

Neix Petits Grans Hotels de Catalunya amb 38 establiments

La nova marca “Petits Grans Hotels de Catalunya” s’ha presentat oficialment amb una cartera inicial de 38 establiments independents d’un màxim de 15 habitacions i amb uns exigents nivells de qualitat de la seva oferta.

Els impulsors de la marca asseguren que per tal de “formar part d’aquest projecte, s’ha realitzat una selecció molt acurada per assegurar uns alts estàndards de qualitat i un servei al client molt personalitzat”. La marca està formada per 38 hotels que sumen 357 habitacions, amb 810 places totals. La distribució geogràfica dels establiments per províncies és: 2 a la província de Barcelona, 7 a Tarragona, 6 a Lleida i 23 a Girona.

Amb el llançament d’aquesta nova marca, de la qual ja va informar COMUNICATUR el 12 d maig (La marca Petits Grans Hotels s’estén a tot Catalunya), s’ha editat un catàleg en 4 idiomes (català, castellà, anglès i francès) amb informació detallada dels establiments. Però com a punt fort del projecta destaca la web www.petitsgranshotelsdecatalunya.com que reuneix tota la oferta d’establiments, amb informació detallada i imatges de cadascun d’ells. Inclou la possibilitat de consultar la disponibilitat per dates i realitzar reserves online.

El projecte ha sorgit de l’experiència desenvolupada a Girona pel grup Costa Brava Verd Hotels que va crear el 2003 la marca Petits Grans Hotels que es caracteritzen “pel seu caràcter i ambient familiar, la qualitat dels serveis, una excel•lent oferta gastronòmica i una ubicació en un entorn atractiu”.

Pensant en el futur l’objectiu de Petits Grans Hotels de Catalunya es arribar a un total de 60 membres en un període de tres anys. Segons comenten els impulsors a Catalunya hi ha 170 hotels de menys de 15 habitacions i la idea és que es puguin anar incorporant a la nova marca de forma progressiva.

Back to top button