Natalie Tours porta a la Costa Brava els seus 50 millors venedors

Lloret de Mar i la Costa Brava han estat la destinació d’un viatge de familiarització i incentiu pels cinquanta millors venedors de l’operador turístic rus Natalie Tours.

La visita dels operadors russos a la Costa Brava neix arran dels contactes realitzats enguany a la fira MITT de Moscou en els quals l’operador va demanar a Lloret Turisme, al Patronat de Turisme Costa Brava Girona i a l’Agència Catalana de Turisme, que juntament amb el seu receptiu NT Incoming, coordinessin aquesta acció promocional.

Aquesta iniciativa ha permès, per una banda, que durant tota aquesta temporada els venedors de Natalie Tours tinguessin aquest viatge a la Costa Brava com a màxim incentiu en les seves vendes gràcies a una important campanya promocional interna; i, per l’altra, que un cop a la Costa Brava, ampliessin els coneixements que ja tenen de la destinació.

Aquests cinquanta professionals −considerats els millors agents de viatges russos d’uns dels operadors turístics més importants de la federació russa al mercat català− s’han allotjat a Lloret de Mar i des d’allà han realitzat un complet programa per conèixer la província de Girona i els seus diferents productes turístics.

Natalie Tours és actualment el principal turoperador en el mercat emissor rus cap a l’estat espanyol, on gestiona xifres properes al 40% de les reserves de viatges. Les xifres de reserva actual de Natalie Tours indiquen que el 2012 es podrien assolir els 300.000 turistes gestionats (el 55% dels quals trien com a destí Catalunya). Segons estudis de Natalie Tours, el turista que gestiona passa una mitjana de 12 nits al destí i gasta fins 1.400 € per persona en ofertes complementaries.

La Costa Brava i Lloret de Mar treballa amb el turisme rus des dels anys 1993-1994 quan es va convertir en una de les primeres destinacions en obrir mercat a la zona de Rússia i els antics països soviètics. Actualment la vila de Lloret compta amb una important i consolidada trajectòria en aquest mercat amb un augment significatiu de clients d’aquests països. L’any passat el turisme rus va suposar el 10% del total de visitants, una xifra que s’espera incrementar aquest any situant-se en aproximadament un 13%. /Notícia emesa per Lloret Turisme

[HOME]

0 0 0