superior

Lloret de Mar

Lloret de Mar, capital esportiva de la Costa Brava

Lloret de Mar ha esdevingut aquest mes d’abril la capital esportiva de la Costa Brava. Fins el passat 11 d’abril la vila ha acollit a prop de 7.000 esportistes provinents de diferents països del món i que s’han concentrat a Lloret de Mar per disputar-hi competicions de diferents modalitats esportives: futbol, bàsquet, atletisme, voleibol, handbol, petanca o disc volador.

Des de l’1 d’abril s’han disputat l’Stage Europeu d’Atletisme, amb 600 participants, el Torneig Lloret Costa Brava Ultimate de Platja de disc volador i el Torneig Handbol Vila de Lloret, amb més de 500, i per altra banda, també ha arrencat el MIC 2012 (Mediterrean International Cup), que amb 1.500 participants, està considerat com el millor torneig de futbol base del món. El municipi continua sent la principal seu d’aquest esdeveniment que aporta a la Costa Brava un benefici econòmic valorat en prop de 1.7 milions d’euros.

Passat Setmana Santa arriba el Torneig Internacional de Basquet Eurobasket “Sport Events”, la XXXIV edició del Torneig de Fútbol “Sant Jaume” i el Torneig Vila de Lloret Master Internacional de Petanca.

Una de les característiques en la que coincideixen tots aquests esdeveniments és en l’alta repetició amb la destinació; una fidelització que ve propiciada per les bones temperatures durant tot l’any, una bona relació qualitat-preu en l’allotjament, una completa infraestructura esportiva i proximitat entre instal•lacions el que facilita els desplaçaments a peu.

A banda de l’alt nombre d’esportistes també cal destacar l’important nombre d’acompanyants que participen en aquests esdeveniments i que fan que anualment Lloret de Mar mogui unes xifres de turisme esportiu al voltant de les 100.000 esportives.

Aquesta Setmana Santa Lloret de Mar té obertes prop de 24.000 places hoteleres, d’un total de 30.000, amb una ocupació del 70%./ Notícia emesa per Lloret Turisme

Back to top button