superior

AAVV i TTOO

Atrápalo explota el seu big data per conèixer tendències i comportaments

Els clients valoren en un allotjament, per sobre de tot, la disponibilitat de connexió wifi, llençols de cotó i matalàs de qualitat; així com la possibilitat de fer late check out. Altres factors d’interès per als usuaris és que ofereixin esmorzars de qualitat, aparcament, piscina o solàrium; amenities, lluminositat, la mida de l’habitació i la ubicació.

El portal de venda en línia de viatges, Atrápalo, ha presentat la seva “Estudio de Hábitos y Tendencias del Turismo” resultant de l’anàlisi del big data de les reserves de productes vacacionals, activitats i restaurants efectuades al llarg de 2018 pels seus clients. En el mateix treball inclou la tendència en la venda de reserves de l’últim semestre de l’any passat.

El portal ha explicat que, per al turisme d’escapada, considerat com el que es realitza durant pocs dies en destinacions propers al lloc de residència, la reserva mitjana es manté en dues nits i el preu mitjà és de 145,49 € per estada, 60,51 € menys que la xifra registrada el 2017. Les províncies més demandades per a una escapada turística van ser Osca, Girona i Navarra.

En el cas del turisme urbà, tant per motivació d’oci o de negocis, s’ha destinat una mitjana de 191,63 € per a dues nits d’allotjament. Les ciutats amb major nombre de reserves van ser Madrid -que es posiciona com la número ú-, Barcelona, ​​Sevilla, València i Màlaga, aquesta última ha estat la ciutat amb més preu mitjà per pernoctació, amb 119,81 €.

I les tendències turístiques per al 2019 al City Break nacional destaquen Madrid, Barcelona, ​​Saragossa, Gijón, Almeria, Vitòria, Les Palmes de Gran Canària, Màlaga, Cartagena i Sant Sebastià. A nivell internacional les destinacions europeus que estaran en auge durant 2019 entre els usuaris espanyols d’aquest portal seran Puglia (Itàlia), Illes Feroes (Dinamarca), La Cova dels Dracs (Eslovènia), l’illa de Folégandros (Grècia), Minsk ( Bielorússia), Rotterdam (Països Baixos), Zadar (Croàcia) i Pelion (Grècia). Pel que fa a la llarga distància destaquen destinacions com Sri Lanka, Egipte, Bielorússia, Perú, Mèxic, República de Sèrbia, Zimbabwe, Israel, Senegal i Jordània.

Un 43% de les reserves de les activitats internacionals que realitzen els viatgers s’efectuen en els 10 últims dies abans de la data de sortida.

L’estudi també posa l’accent en el turisme de platja, un dels productes més venuts a Atrápalo, on el nombre mitjà de nits s’ha situat en cinc i el preu mitjà ha estat de 603,39 €. Gran Canària encapçala el rànquing -amb una mitjana de set nits i una despesa mitjana de 778,2 € -, seguit de la Costa del Sol (Màlaga), Lanzarote, Mallorca, Eivissa, Costa Blanca, Costa Azahar, Costa Daurada, Costa Càlida i Costa d’Almeria.

Atrápalo ha facilitat el detall de totes les destinacions i el per què són tendència aquí.

Articles relacionats

Back to top button