superior

AAVV i TTOO

Les agències de viatges milloraran resultats en 2019

Una de les principals claus per a les agències de viatges per a aquest 2019: La venda de productes de més marge (viatges a capitals europees, d’ampli abast i creuers). La previsió és d’un creixement del 6% de les vendes.

Exceltur ha demanat l’opinió als representants dels grans grups d’agències de viatges i turoperadors per estimar quina pot ser l’evolució de les vendes aquest any. Pràcticament el 67% preveu augmentar les vendes fins a un 5% i el 30% de les empreses fins i tot arribar al 10% d’increment de les vendes.

Entre les projeccions que realitza Exceltur a les agències en el seu informe sobre les “Perspectives turístiques” també explicita que “l’accés a major oferta en zones de vacances per la menor pressió de la turoperació internacional, donaran suport a la millora dels resultats que preveuen els principals grups d’agències de viatge en 2019 (+ 6,0%) “.

En el cas del 2018, les agències de viatges han millorat els seus resultats (+ 5,7%) per la recuperació de la demanda espanyola i l’accés a major oferta en zones de vacances. També per l’augment de les vendes dels productes de més marge, detalla Exceltur.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button