superior

AAVV i TTOO

L’emissor espanyol funcionarà com mai aquest estiu

Les xifres de vendes d’Acave estan un 15% per sobre respecte el 2022

Les agències de viatges han informat que tenen rècord de reserves per viatjar fora d’Espanya durant els mesos d’estiu. Unes dades que fins i tot són superiors a les de 2019.

El president de l’Associació d’Agències de Viatges Especialitzades (Acave), Jordi Martí, ha estimat en un 15% el percentatge superior de les vendes respecte l’any passat. A més, els preus dels paquets, segons informa Acave, s’han incrementat entre un 10% i un 15%, dada que coincideix amb les informacions que avançàvem a Comunicatur (Les tarifes dels paquets són un 10% més cares). Les agències associades han detectat com els preus d’hotels, restauració i combustibles han enfilat cap a amunt el cost final que paga el seu client.

Les agències receptives treballaran més aquest estiu amb Balears i Canàries però les que han tingut millors resultats són les agències emissores. Les destinacions amb més èxit són: Estats Units, els paquets a Egipte i Jordània i també tot el continent asiàtic amb Japó i Tailàndia com a destacats.

Una de les qüestions que havia generat inquietud a les agències era l’impacte que podia tenir l’anunci de convocatòria d’eleccions generals per al 23 de juliol. Les dades indiquen que no ha tingut impacte en l’emissor espanyol. Les reserves del turista nacional per viatjar aquelles dates segueixen sent altes, tot i que sí que confirmen des d’Acave que han rebut moltes consultes sobre una possible anul·lació del paquet.

Articles relacionats

Back to top button