superior

AllotjamentDestinacions

Internacionalitzar el termalisme català

El Consorci de Viles Termals ha presentat una nova campanya promocional amb l’objectiu de posicionar la marca “Catalunya Termal” no només entre els catalans Catalunya sinó també a nivell internacional.

Segons el President del Consorci i alcalde de Caldes d´Estrac, Joaquim Arnó, “l´oferta termal de Catalunya es caracteritza per la seva singularitat i qualitat. És un producte d´alta qualitat que no es pot deslocalitzar”.

La voluntat del Consorci és colaborar amb altres institucions com la Generalitat, les Diputacions, els Consells Comarcals, i també amb les associacions i els agents turístics de l´àmbit privat. “Es tracta de sortir arreu del món amb una oferta que aglutini tant els interessos del sector públic com del sector privat”, assegura Arnó.

La nova campanya es complementa amb la renovació del portal web www.catalunyatermal.cat.

D’entre les darreres iniciatives dutes a terme pel Consorci destaca la intervenció en el congrés de Termatalia, trobada celebrada a l’Argentina on la marca “Catalunya Termal” es va promocionar entre més de 25 països d´arreu del món.

El consorci de Viles Termals està format per vuit municipis: Caldes d´Estrac, Caldes de Malavella, Caldes de Montbui, el Vendrell, la Garriga, Sant Climent Sescebes, Sant Hilari Sacalm i Santa Coloma de Farners.

Articles relacionats

Back to top button