superior

Destacat

Els creixements turístics del 2% i el 3% són sostenibles per a Espanya

Raimon Martínez Fraile, president del SITC, repassa per a Comunicatur el futur turístic espanyol analitzant la situació actual i preveient la seva evolució futura. “El sector necessita més innovació en la gestió que innovació tecnològica”.

El president del Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC), Raimon Martínez Fraile, és contundent en afirmar: “tenim petroli i aquest petroli és el turisme, amb una diferència, que l’altre s’esgota i aquest si ho fem bé i amb criteris de sostenibilitat ho podem incrementar.”

L’activitat turística és la primera indústria del país, “és la columna vertebral de la nostra economia” i també “a nivell mundial és més important per exemple que les energies o l’automoció”. Per a Fraile, el turisme és una activitat amb molt valor afegit que en moltes ocasions no l’hi reconeix ni el propi sector”.

Sobre el SITC considera que el seu model, a diferència d’altres fires que van dirigides als intermediaris, és el de client final i per això aposta pel turisme de proximitat. Fraile recorda que el turisme interior està passant un sotrac i és important tenir una reactivació de l’economia perquè es recuperi aquest turisme interior.

[HOME]

Back to top button