superior

Allotjament

Els càmpings catalans es tornen a situar entre els millors d’Europa

Les associacions automobilístiques ANWB i ADAC han guardonat 17 càmpings de Catalunya, 22 a tot Espanya

Els certàmens de referència del món del càmping celebrats aquest mes de gener a Utrecht i a Stuttgart han tornat a rellançar la categoria dels establiments de Catalunya. Fins a 17 han estat classificats entre els millors d’Europa -amb cinc estrelles- per les associacions automobilístiques dels Països Baixos i Alemanya.

La Federació Catalana de Càmpings (FCC) ha informat que el Càmping & Resort Sangulí Salou, de Tarragona, ha estat reconegut com el millor càmping d’Europa per l’ANWB a la categoria de “Càmping familiar més agradable a prop del mar”. A la mateixa categoria han quedat finalistes Tamarit Beach Resort, de Tarragona, i La Ballena Alegre, de Girona; mentre que el càmping Yelloh! Village Sant Pol, de Girona, ha quedat finalista a la categoria d’“Allotjament més singular”.

El president de la FCC, Miquel Gotanegra, ha manifestat que “aquests guardons situen Catalunya com una de les millors destinacions de càmping d’Europa”.

L’ADAC -associació alemanya de referència- ha premiat amb el Superplätze 2023 els càmpings catalans: Les Medes, El Delfín Verde Costa Brava Resort, l’Àmfora, La Ballena Alegre, Las Dunas i l’Aquarius de Girona; i la Torre del Sol, Tamarit Beach Resort, Playa Montroig Càmping Resort, El Templo del Sol i el Càmping & Resort Sangulí Salou de Tarragona. A tot Espanya 15 càmpings han rebut el Superplätze 2023.

Per la seva banda, l’ANWB -associació automobilística als Països Baixos- ha reconegut amb el Top Camping 2023 a: Eurocamping, Sandaya Cypsela, Aquarius, Àmfora, Las Dunas, Laguna, La Ballena Alegre i Les Medes de Girona; i Playa Montroig Camping Resort, Tamarit Beach Resort, Camping & Resort Sangulí Salou i Stel Roda de Barà de Tarragona; i Vilanova Park i Berga Resort, de Barcelona. A la llista del Top Càmping d’aquest any hi ha 17 càmpings espanyols.

Articles relacionats

Back to top button