superior

Serveis

El Gaudí Centre obté opinions excel•lents a Tripadvisor

Tripadvisor ha reconegut el Gaudí Centre de Reus -l’únic centre d’interpretació sobre la vida i l’obra de Gaudí- amb el certificat d’excel•lència turística gràcies als usuaris del lloc web de viatges.

Els gestors del Gaudí Centre informen que el reconeixement es lliura als serveis turístics que reben de manera continuada opinions excel•lents dels viatgers del portal web. Des de Reus destaquen que al certificat poden optar tots els serveis turístics del món que reuneixin els requisits necessaris i en aquest sentit de tots els serveis que compten amb perfil a Tripadvisor, només el 10% rep aquest reconeixement.

La bona opinió que desperta el Gaudi Centre Reus en aquest portal web de viatges coincideix amb l’opinió que es desprenen de les enquestes de satisfacció que omplen els visitants directament en aquest equipament. L’any 2012, els visitants que van passar pel Gaudí Centre van fer una valoració excel•lent de l’equipament, amb una nota de 9’2 sobre 10.

Per aconseguir el certificat d’excel•lència a Tripadvisor, els serveis turístics han de mantenir una puntuació mínima general de quatre punts d’un màxim possible de cinc per part dels viatgers. També és necessari tenir una antiguitat mínima en el perfil de Tripadvisor i un volum mínim d’opinions rebudes.

[HOME]

Articles relacionats

Back to top button