El congrés dels mòbils presenta l’App amb més referències turístiques que existeix

L’aplicació “Visit Catalonia” s’ha presentat en el Mobile World Congress de Barcelona com l’app que més contingut turístic posa a disposició dels usuaris a nivell mundial. Són més de 13.000 fitxes d’informació turística, més de 40 vídeos, més de 6.000 imatges i més de 50 publicacions en pdf.

Els creadors de “Visit Catalonia” afirmen que ha estat possible gràcies a l’estratègia multicanal que des de fa anys aplica l’Agència Catalana de Turisme (ACT) en el camp de la creació de continguts.

Aquesta App dóna sortida a través del mòbil a tots els continguts turístics sobre Catalunya dels quals disposa l’ACT que és el major propietari d’aquesta informació. “Visit Catalonia” es pot descarregar a través del web http://visit.catalunya.com i és compatible iOS i Android. Actualment està disponible en sis idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany i rus.

Es tracta de la primera aplicació amb informació turística sobre Catalunya creada des de la Generalitat. En aquesta aplicació es poden trobar continguts per planificar el viatge a Catalunya (informació sobre allotjaments, restaurants, oficines de turisme, etc); una guia dels municipis turístics de la destinació; informació sobre els diferents recursos del territori (monuments, museus, espais naturals, platges, estacions d’esquí, espais de reunions, etc.); consells pràctics; l’agenda anual d’esdeveniments, festes i tradicions.

A diferència d’altres Apps, expliquen, inclou tot tipus de continguts i tecnologies que es van incorporant i actualitzant en l’App sense necessitat que l’usuari es descarregui noves versions de l’aplicació. A més des de “Visit Catalonia” els seus propietaris poden extreure dades dels usuaris que la utilitzen: saber quina informació té més consultes, des de quin país, etc.

0 0 0