superior

EmpresesServeis

El congrés dels mòbils presenta l’App amb més referències turístiques que existeix

L’aplicació “Visit Catalonia” s’ha presentat en el Mobile World Congress de Barcelona com l’app que més contingut turístic posa a disposició dels usuaris a nivell mundial. Són més de 13.000 fitxes d’informació turística, més de 40 vídeos, més de 6.000 imatges i més de 50 publicacions en pdf.

Els creadors de “Visit Catalonia” afirmen que ha estat possible gràcies a l’estratègia multicanal que des de fa anys aplica l’Agència Catalana de Turisme (ACT) en el camp de la creació de continguts.

Aquesta App dóna sortida a través del mòbil a tots els continguts turístics sobre Catalunya dels quals disposa l’ACT que és el major propietari d’aquesta informació. “Visit Catalonia” es pot descarregar a través del web http://visit.catalunya.com i és compatible iOS i Android. Actualment està disponible en sis idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany i rus.

Es tracta de la primera aplicació amb informació turística sobre Catalunya creada des de la Generalitat. En aquesta aplicació es poden trobar continguts per planificar el viatge a Catalunya (informació sobre allotjaments, restaurants, oficines de turisme, etc); una guia dels municipis turístics de la destinació; informació sobre els diferents recursos del territori (monuments, museus, espais naturals, platges, estacions d’esquí, espais de reunions, etc.); consells pràctics; l’agenda anual d’esdeveniments, festes i tradicions.

A diferència d’altres Apps, expliquen, inclou tot tipus de continguts i tecnologies que es van incorporant i actualitzant en l’App sense necessitat que l’usuari es descarregui noves versions de l’aplicació. A més des de “Visit Catalonia” els seus propietaris poden extreure dades dels usuaris que la utilitzen: saber quina informació té més consultes, des de quin país, etc.

Articles relacionats

Back to top button