superior

Allotjament

El bon moment dels càmpings

El món del càmping afronta aquets mesos plens de certàmens sectorials i fires comercials. La nova edició del Caravàning de Barcelona arriba després d’un estiu pandèmic que ha recuperat les ocupacions arribant a una mitjana del 80% entre els mesos de juliol i agost.

Alguns càmpings han estat plens però com diuen alguns empresaris del sector “no podem viure tot l’any amb aquests dos mesos d’estiu”.  A més, els bons resultats es deuen principalment al comportament del mercat nacional que ha suposat el 90% de la clientela. Encara falta per recuperar molts clients internacionals.

El sector calcula que un 20% dels espanyols que han optat pel càmping aquest 2021 ho fien per primera vegada. Està per veure si aquest client repetirà o el seu comportament està vinculat a la pandèmia.

Les dades de l’INE indiquen que el mes de juliol es van realitzar a Espanya 7,2 milions de pernoctacions en càmpings i a l’agost la xifra va arribar als 10,3 milions. Aquest balanç només suposa un descens del 7% respecte al 2019, la qual cosa permet valorar com a molt positiva la temporada estival.

Articles relacionats

Back to top button