superior

Allotjament

Barcelona instal•la llits al carrer per denunciar els pisos turístics il·legals

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat una campanya per animar els turistes a denunciar els pisos turístics il•legals. Ha buscat una fórmula impactant, situar habitacions simulades als carrers més cèntrics i transitats de la ciutat.

En paral·lel ha posat en marxa el web www.fairtourism.barcelona amb informació sobre els habitatges turístics que permet consultar si l’allotjament contractat pels turistes és legal o no. Així, els incentiva a comunicar l’existència d’habitatges il•legals.

A més dels llits a la via pública, distribuirà cartells en els districtes amb més afluència turística (Ciutat Vella, Eixample, Sants-Montjuïc, Gràcia i Sant Martí), i insertaran els missatges a xarxes socials, i distribuirà fulletons a l’aeroport, al transport públic i als punts més turístics de la ciutat.

Aquesta iniciativa s’emmarca en una campanya en favor d’un turisme just i sostenible que inclou el missatge que només un allotjament turístic d’acord amb la regulació vigent dóna totes les garanties. L’ajuntament ha dictat 1.068 ordres de cessament d’activitats d’ús turístic en el primer semestre de 2017.

Articles relacionats

Back to top button