Destinacions

Banyoles, en família

Banyoles llença “Vine en família i et regalem Banyoles”, una campanya turística en què les famílies que s’allotgin més de dues nits a la ciutat durant aquests mesos de novembre i desembre gaudiran de serveis i descomptes.

Entre d’altres avantatges, els nens i nenes d’entre 0 i 11 anys, acompanyats com a mínim d’un adult per nen, tindran l’allotjament gratuït. Els menors de 16 anys també tindran entrada gratuïta als Museus de Banyoles (Museu Darder i Museu Arqueològic). Altres propostes gratuïtes són el viatge amb la barca Tirona i tot tipus d’activitats, tallers, visites teatralitzades, titelles i visites guiades.

La regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica de Banyoles, Joana Vilà, ha destacat que “hem preparat aquesta campanya amb l’objectiu de reforçar la destinació de Banyoles durant el mesos de menys afluència turística a la ciutat, creiem que podem oferir una sèries d’al·licients i motius addicionals per venir a la ciutat i quedar-s’hi, més enllà de l’estiu o Setmana Santa”.

Segons Vilà, “amb aquesta campanya volem posar facilitats, avantatges, per premiar famílies, en aquest cas, que escullin la ciutat com a destí per visitar i pernoctar, així com també per fer ús i consum dels serveis o establiments de la ciutat”.

La campanya inclou el 2×1 aplicable a l’entrada del parc d’oci infantil Planeta Màgic de Banyoles i el regal de la Banyoles magnètica, un joc amb imants amb elements representatius de l’Estany i el Barri Vell, com ara el Drac de Banyoles, la barca Tirona, les barques de rem, l’ànec coll verd, el lleó del Museu Darder, els gegants de Banyoles, i el Tren Pinxo. Els imans es poden anar aconseguint a mida que es vagin fent diferents activitats al municipi.

Articles relacionats

Back to top button