Catalunya comptarà amb un aeroport corporatiu

La Generalitat ha obert un concurs per escollir la ubicació del futur aeroport corporatiu de Catalunya que estarà situat a menys de 65 quilòmetres de Barcelona. Una proposta interessant pel desenvolupament del turisme d’incentius, convencions i congressos en l’àmbit de Catalunya.

La nova infraestructura acollirà els vols corporatius i de negocis que fins ara arribaven a l’aeroport del Prat i que estaven tenint una forta demanada. Comptarà amb una pista d’entre 1.800 i 2.200 metres adaptada a aeronaus àgils i de petites dimensions capacitades per a fer vols de curta o mitja distància, majoritàriament a Europa i Espanya. En un futur es preveuria una ampliació que permetés operacions sense limitacions dels jets pesants i molt pesants que facin connexions de llarg recorregut.

L’aeroport estarà en funcionament entre les 7:00 i les a 23:00 hores, de forma ininterrompuda durant tot l’any tot i que cobrirà les demandes del sector empresarial amb horaris variables.

Fins el dia 21 d’abril tots els ajuntaments interessats en acollir el futur aeroport corporatiu al seu municipi podran presentar la seva proposta. Aquest aeroport és el segon que promourà la Generalitat després del de Lleida-Alguaire que té prevista la seva posada en servei a finals d’aquest any.

0 0 0