Carrefour vol superar les 700 oficines eliminant la quota a les seves agències

Viatges Carrefour eliminarà el 100% de la quota mensual a totes les seves agències associades a partir d’octubre. Estima que amb aquesta mesura sumarà més de 300 noves oficines al seu projecte que actualment ja compta amb més de 400, entre franquícies i agències associades.

La companyia vol eliminar "al màxim els costos" per facilitar la competitivitat de les agències. De la supressió de la quota també es beneficiaran totes les agències associades que ja pertanyen a Viatges Carrefour.

El grup té diferents models d’associació, amb centres que adopten la marca Carrefour en règim de franquícia, i agències associades que conserven la seva pròpia marca. La companyia ofereix a les seves associades diferents serveis com una mateixa eina de reserva i màrqueting, o els mateixos acords comercials que el grup té a nivell global.

Carrefour gestiona 172 hipermercats i 96 estacions de servei. Diàriament les seves botigues reben més d’un milió de clients i disposen del Club Carrefour amb 9 milions de clients, la major base de dades de clients d’Espanya amb possibilitats de segmentació per a accions de màrqueting.

[HOME]

0 0 0