superior

Estudis

Un centre d’excel·lència per afavorir la innovació, la sostenibilitat i la competitivitat del sector turístic

La iniciativa público-privada CoE in Tourism Innovation s’ha constituït a Barcelona per realitzar activitats d’investigació aplicada, transferència del coneixement i serveis d’intel·ligència competitiva per a empreses i destinacions turístiques.

Es tracta d’un centre d’excel·lència promogut pel centre tecnològic Eurecat amb la col·laboració d’administracions i d’empreses líders del sector. El gerent del CoE in Tourism Innovation, Ignacio de las Cuevas, ha afirmat que aquest centre “esdevindrà un espai per intercanviar informació i per detectar oportunitats, amb l’objectiu de definir conjuntament solucions als reptes de l’activitat”.

A la presentació també han recordat que la innovació és un dels reptes que afronta el sector turístic de forma global i que és molt necessari crear cultura innovadora a les nostres organitzacions i, de manera especial, afavorir la configuració de nous espais socials que siguin terrenys adobats per la innovació, identificant necessitats dels agents, pensant en solucions, col·laborant, creant aliances i provocant sinèrgies entre els principals actors.

Entre els promotors del CoE in Tourism Innovation figuren Barcelona Turisme, l’Agència Catalana de Turisme, L’Aquàrium de Barcelona, Avant Grup, Avoris, Baqueira/Beret, Best Hotels, CaixaBank, CONFECAT, Fira de Barcelona, La Pedrera-Casa Milà, Grupo Julià, Guitart Hotels, La Roca Village, MedPlaya, Oh!Tels, PortAventura World, ROC Roi i Sangulí Salou.

Articles relacionats

Back to top button